Dikke duim voor de collega die jullie vanmorgen naar ons hebben gestuurd. Supervriendelijke én bekwame mens!! Legt vooraf uit wat er is, wat er moet gebeuren en wat het kost. Zo iemand krijgt hier dan ook altijd spontaan een kop koffie aangeboden, nog voor hij goed en wel gestart is met de werken!

Beoordeling:

Onze meerwaardes

  • Specialist in ontstoppingsdiensten
  • Express dienst
  • Gratis servicenummer
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal

Ik wil meer weten over Rioclean

 

Vetputten / vetafscheiders / vetvangers ledigen en reinigen

Een vetvanger moet je minstens 1 keer per jaar laten ledigen in het kader van je milieuvergunning. Het gebruik van zo’n vetvanger is verplicht voor voedingsverwerkende bedrijven zoals restaurants, slagerijen, supermarkten en industriële bakkerijen. Zo’n vetafscheider plaats je tussen het lozingspunt en de riolering. Je mag er geen toilet of regenwaterafvoer op aansluiten.

Rioclean zorgt voor een correcte lediging en reiniging van de vetafscheider. En we ontstoppen ook de afvoer, aangezien het vet zich daar ook in ophoopt. Ligt de put veraf? Geen probleem voor Rioclean. Wij beschikken over ruim 70 meter zuigdarmen.

Afvalverwerking

We vervoeren het opgezogen afvalwater naar een erkende afvalverwerker. Samen met de factuur ontvang je de juiste verwerkingsattesten voor de jaarlijkse meldingsplicht aan Ovam. Voor deze opdracht gebruiken onze techniekers een combi hogedruk-vacuüm wagen met een vacuüm wateringpomp, een hogedrukpomp van 300 liter bij 300 bar druk en een vuilwatertank met een inhoud van 11 m3.

Wil je een onderhoudscontract afsluiten zodat we de vetafscheider met een bepaalde frequentie leegmaken? Dat is geen probleem.

Bel nu onze gratis servicelijn 0800 90 199 voor een snelle afspraak.