Dikke duim voor de collega die jullie vanmorgen naar ons hebben gestuurd. Supervriendelijke én bekwame mens!! Legt vooraf uit wat er is, wat er moet gebeuren en wat het kost. Zo iemand krijgt hier dan ook altijd spontaan een kop koffie aangeboden, nog voor hij goed en wel gestart is met de werken!

Beoordeling:

Onze meerwaardes

  • Specialist in ontstoppingsdiensten
  • Express dienst
  • Gratis servicenummer
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal

Ik wil meer weten over Rioclean

 

Slibputten (zandvangers) leegmaken en reinigen 

Zandvangers voorkomen moeilijkheden bij de zuivering van afvalwater. O.a. truck- of carwashinstallaties, garages en transportbedrijven beschikken over zo’n slibput voor het opvangen van het afvalwater na het wassen of afspuiten van voertuigen. Het zand bezinkt in de put terwijl het water naar de riolering vloeit.

Met een regelmatige reiniging van de zandvangers voorkom je een verstopping van de riolering.

Afvalverwerking

Rioclean vervoert het opgezogen afvalwater naar een erkende afvalverwerker. Je ontvangt de juiste verwerkingsattesten voor de jaarlijkse meldingsplicht aan Ovam. Onze techniekers voeren deze werken uit met een combi hogedruk-vacuüm wagen met een vacuüm wateringpomp, een hogedrukpomp van 300 liter bij 300 bar druk en een vuilwatertank met een inhoud van 11 m3.

Je kan uiteraard ook een onderhoudscontract afsluiten. In dat geval komt Rioclean de slibput met een bepaalde frequentie ledigen.

Bel nu onze gratis servicelijn 0800 90 199 voor een snelle afspraak.