Dikke duim voor de collega die jullie vanmorgen naar ons hebben gestuurd. Supervriendelijke én bekwame mens!! Legt vooraf uit wat er is, wat er moet gebeuren en wat het kost. Zo iemand krijgt hier dan ook altijd spontaan een kop koffie aangeboden, nog voor hij goed en wel gestart is met de werken!

Beoordeling:

Onze meerwaardes

  • Specialist in ontstoppingsdiensten
  • Express dienst
  • Gratis servicenummer
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal

Ik wil meer weten over Rioclean

 

Ontstoppingsdienst

Een verstopte afvoerbuis zorgt voor heel wat hinder. De ontstoppingsdienst van Rioclean is gespecialiseerd in het reinigen van afvoerleidingen, riolen en lavabo’s. Wij bieden je o.a. volgende oplossingen:

Ontstoppen van je WC

Een verstopt toilet is geen leuke ervaring. Je vindt het vast gênant. Rioclean werkt snel en netjes om je ongemak wat te beperken. Onze techniekers ontstoppen je WC vanuit de septische put of een controleput. Indien deze niet toegankelijk zijn, nemen ze het toilet weg om de verstopping uit de afvoerbuis te verwijderen. Dreigt de afvoer over te lopen? Dan leggen ze een zuigleiding aan voor een proper resultaat.

Ontstoppen van je riolering

Om vastgezette zeepresten, vetten, bladeren en andere verstoppingen te verwijderen, gebruikt Rioclean hogedrukslangen met speciale spuitkoppen. We zorgen voor een snelle interventie. Bovendien gebeuren deze ontstoppingswerken met aandacht voor de omgeving. We proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Ontstoppen van je keukenafvoer

Borrelt de gootsteen? Zo’n hardnekkige verstopping in de keukenafvoer komt in de beste families voor. Zet die soda, azijn of andere keukenmiddeltjes maar terug in de kast, want onze techniekers weten van aanpakken. Vanaf een diameter van 4 cm reinigen ze de keukenafvoer met water onder hoge druk. De kracht van de waterstraal maakt een gat in het vuil en reinigt tegelijk ook de wanden van de afvoer rondom.

Ontstoppen van je badkamerleidingen, dakgoten, e.a.

Rioclean gaat dagelijks op pad om verstoppingen te verwijderen in afvoerbuizen van bijvoorbeeld een lavabo, bad, douche, uitgietbak, dakgoot, … De technieker heeft het juiste materiaal bij om de afvoerleiding vakkundig te ontstoppen, reinigen en spoelen. Daarna monteert hij alles terug in oorspronkelijke staat. 

Bel nu onze gratis servicelijn 0800 90 199 voor een snelle afspraak.