Ons toilet was verstopt. Een telefoontje en dezelfde dag zijn ze nog gekomen ! Dat is pas service !

Beoordeling:

Onze meerwaardes

  • Specialist in ontstoppingsdiensten
  • Express dienst
  • Gratis servicenummer
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal

Ik wil meer weten over Rioclean

 

Herstelling riolering

Een verstopte riolering kan verschillende oorzaken hebben. Onze eerste job is steeds om deze oorzaak op te sporen, bijvoorbeeld met behulp van cameradetectie. Als de oorsprong van de verstopping gevonden is, laten we het daar natuurlijk niet bij. Dan pas begint het echte werk: de herstelling van de riolering.

Breuk of verzakking in riolering

Bij een afvoer van beton of gres ouder dan 50 jaar stijgt de kans op breuken, verzakkingen of lekkages. Verstoppingen, geurhinder en vochtproblemen zijn hiervan het gevolg. Met onze inspectiecamera inspecteren we de toestand van de afvoer en met de detector lokaliseren we de exacte plaats van het probleem (zo moeten we niet de volledige tuin afgraven). De aangetaste of verzakte afvoer graven we op, verwijderen we en vervangen we door een afvoer in pvc die gemakkelijk 100 jaar mee gaat.

Wortelingroei in riolering

Wanneer we met onze inspectiecamera aan de slag gaan, wordt het probleem van wortelingroei meteen zichtbaar. Lichte wortelingroei verwijderen we door middel van speciaal ontworpen wortelfrezen. Als de wortelingroei te erg is, vervangen we de aangetaste gresbuizen ineens door een afvoer in pvc.

Ophogen van controleputten of geurafscheider

Vaak zitten controleputten of geurafscheiders verborgen onder gras, de oprit, een klinkerpaadje … want “daar moeten we toch nooit meer aan zijn”. Tot je met een verstopping zit natuurlijk! Bijna niemand weet dan nog waar de putjes ook alweer juist lagen, met een omgewoelde tuin als gevolg.

Wij sporen indien nodig de exacte locatie van de putjes op met de camera en detector. We graven de controleput of geurafscheider op, de ontstopping wordt uitgevoerd en de putjes worden netjes opgehoogd zodat er nooit meer zoekwerk nodig is! 

 

Bel nu onze gratis servicelijn 0800 90 199 voor een snelle afspraak.