De mannen van rioclean hebben me echt uit de nood geholpen. Na mijn telefoontje waren ze snel bij ons thuis en ze hebben ook nog alles proper en netjes achter gelaten.

Beoordeling:

Onze meerwaardes

  • Specialist in ontstoppingsdiensten
  • Express dienst
  • Gratis servicenummer
  • Ervaren techniekers
  • Vakkundige service
  • Modern wagenpark en materiaal

Ik wil meer weten over Rioclean

 

Wat veroorzaakt borrelende geluiden in de afvoer?

Borrelende geluiden zijn vaak een voorbode van een verstopte afvoer. De riolering is al gedeeltelijk dicht geslibt en bij het doorspoelen verplaatst de lucht zich door de afvoerbuis. Het is ook mogelijk dat er geen beluchting op de aanvoer aangesloten is.

Moet ik gresbuizen vervangen door PVC-buizen?

Als alles nog goed functioneert, moet je de buizen niet vernieuwen. Gresbuizen hebben wel makkelijk last van wortel ingroei door bomen of struiken. Is je gresbuis beschadigd, renoveer je best je rioleringsbuizen met PVC-buizen.

Mijn riolering is verstopt. Wat nu?

Wanneer je een afspraak boekt bij Rioclean, proberen we dezelfde dag nog te komen. Gebruik de verstopte riolering dan zo weinig mogelijk. Je kan alvast uitzoeken welke weg de riolering aflegt om zoek- en graafwerk tot een minimum te beperken.

Bel nu op het gratis telefoonnummer 0800 90 199 voor een snelle afspraak.

Springen de leidingen niet kapot bij het ontstoppen met hoge druk?

Om een afvoerleiding te ontstoppen gebruikt Rioclean speciale spuitkoppen voor het reinigen met hoge druk. Zelfs met 300 bar raken de buizen niet beschadigd. Ook gresbuizen zijn bestand tegen deze druk. Alleen het aangekoekte vuil is er niet tegen bestand...